Laddar

EXTRA: En person hittad svårt skadad

En man hittad svårt skadad i centrala Malmö.

4 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Vid klockan 04.00 på lördagsmorgonen larmades polis till Per Albin Hanssons väg. En man född -92 hittades svårt knivskuren vid Mobilia och fick föras med ambulans till sjukhus med skärskador tillsammans med en person han känner. Händelsen skall ha skett vid en pizzeria på Per Albin Hanssons väg flera timmar tidigare. Polisen har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning, skriver Sydsvenskan.

Tekniker tillkallades och polis samlar information från både mannen och hans sällskap. Mannens skador ska inte vara livshotande. Ärendets rubricering är i skrivande stund oklar. Polisen har ingen misstänkt för brottet.

– Gärningsmannen är en kvinna i övre tonåren, och hon är det sällskapet som han kommer in med till akuten. Hon är misstänkt men inte förhörd ännu, men misstankarna kanske faller under förhör, det vet man aldrig. Vi kommer behöva prata med henne innan vi får en bild av händelseförloppet.  Hon är misstänkt för grov misshandel, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral region Syd vid 07.30-tiden på lördagsmorgonen.