Laddar

Ewelina från Malmö går in i Paradise Hotel: ”Något tittarna aldrig sett förut”

Årets säsong har redan innan den börjat fått rykte om att vara den galnaste någonsin. 24-åriga Ewelina Ostrowska från Malmö är en av årets deltagare och hon ser fram emot säsongsstarten.

delningar

På måndag gör Ewelina Ostrowska, 24, från Malmö entré i Sveriges största skandalsåpa när den nya säsongen av Paradise Hotel har premiär.

Vi träffade Ewelina Ostrawska på ett café Malmö för att ta tempen innan hon dyker upp i TV-rutan.

– När jag inte är i Paradise Hotel är jag en väldigt varm och godhjärtad person som lätt anpassar mig beroende på vem jag hänger med. Är jag med någon som är väldigt lugn, så blir jag också lugn, men jag kan också vara väldigt spontan och fylld av roliga idéer.

”Alla är där för att vinna” I huset är hon annorlunda och den som följt tidigare säsonger av serien vet att den präglas av starka känslor, sex, bråk och dramatik.

Prispotten för den som vinner tävlingen Paradise Hotel är en halv miljon kronor och Ewelina Ostrowska menar att man automatiskt blir en annan person när man går in i huset, än den man är utanför i det vardagliga livet.

– Det är ju ett spel och alla är ju där får att vinna. Alla är konkurrenter. Det går inte att beskriva för den som inte varit där. Jag själv gråter till exempel aldrig annars, jag har ett riktigt stenansikte, men i huset kommer ni se mig gråta.

Galnaste säsongen någonsin Årets säsong har fått ryktet om att vara den galnare säsongen någonsin, något Ewelina Ostrowska bekräftar.

– Jag får ju inte berätta vad som händer, men jag kan säga såhär. I de första avsnitten kommer det hända saker som man aldrig tidigare sett i Paradise Hotel, så ja det är en galnare säsong.

 

”Skulle aldrig ha sex i TV” Själv är hon inte orolig för att se sig själv i formatet. Hon berättar att hon är trygg i sig själv och gick in i dokusåpan fast beslutsam om att inte tumma på de regler hon satt upp för sig själv.

– Jag skulle aldrig ha sex i TV till exempel och jag står för allt där inne. Sen ska det bli spännande att se hur de som klipper framställer mig. Jag har fått se de första två avsnitten och det är kul för man är inte van vid att se och höra sig själv på det sättet, säger Ewelina Ostrowska.

Paradise Hotel har premiär på TV3, måndag den 6 februari.