Laddar

”Enligt mig är han Sveriges bästa målvaktstränare”

Glädjebeskedet: Jonnie Fedel stannar i Malmö FF.

delningar

Jonnie Fedel stannar i Malmö FF. Den populäre målvaktstränaren har skrivit på ett nytt kontrakt som gäller till och med 2020.

– Jonnie Fedel har under flera års tid lett utvecklingen av våra målvakter på ett fantastiskt sätt. Enligt mig är han Sveriges bästa målvaktstränare. Han är driven, vill ständigt utvecklas och det spiller över på hans adepter, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson i ett pressmeddelande.

Jonnie Fedel har själv stått mellan stolparna i Malmö FF i 18 år, mellan 1984 och 2001. I januari 2007 blev han sedan ledare i klubben.

Som ledare har målvaktsikonen varit med och kammat hem fem SM-guld och kvalificerat sig för två gruppspel i Champions League med Malmö FF.

– Det känns jättebra att få jobba vidare med våra utvecklingsbara målvakter. När man arbetar med killar som verkligen vill framåt finns det ingen risk att tappa motivationen, säger Jonnie Fedel.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?