Laddar

Efter morgonens skottlossning – polisen letar efter vittnen

Under söndagen har polisen arbetat för fullt med att undersöka festlokalen där en skottlossning ägde rum.

delningar

Polis larmades tidigt under söndagsmorgonen till en klubblokal i Föreningens hus i Malmö med anledning av skottlossning. Under söndagen har polisen undersökt platsen.

Vid tretiden på söndagseftermiddagen meddelade polisen att den tekniska undersökningen i lokalen hade avslutats, skriver Sydsvenskan. Enligt polis har man nu säkrat vissa fynd på platsen.

– Men vi går inte ut med vad det rör sig om, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral till Sydsvenskan.

Det är ännu oklart hur många gärningsmän som var inblandade i skjutningen. Två personer fick livshotande skador vid skjutningen. Det ska i anslutning till skjutningen eller efteråt skett ett bråk.

– Men vi vet att flera personer lämnade lokalen efter skottlossningen och alla är såklart intressanta för utredningen, säger Anna Göransson.

Polis har förhört flera personer som var på plats vid festlokalen. Enligt Sydsvenskan börjar polisen nu få en klarare bild av hur den misstänkta skytten lämnat festlokalen på Ystadsvägen.

– Personer som man kan misstänka har med skottlossningen att göra, har setts lämna platsen i en bil, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral till Sydsvenskan.

Polisen vill nu komma i kontakt med personer som kan lämna uppgifter in bilen som lämnade platsen. Man uppmanar nu den som sett något att ringa 114 14

– Har man gjort iakttagelser vid den här tiden, klockan 06 på morgonen på den aktuella platsen, så vill vi såklart gärna komma i kontakt med den, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral till Sydsvenskan.

Anna Göransson säger till Sydsvenskan att man inte har några uppgifter om hur bilen såg ut.

Relaterade artiklar