Laddar

Efter juicebarens succé – nu ska den säljas

Juicekliniken i Malmö har prisats och går bättre än någonsin. Men ägaren Annika Sellgren får inte det hela att gå ihop och vill nu sälja verksamheten.

delningar

Affärerna går så bra att ägaren till den prisade juicebaren Juicekliniken i Malmö nu lagt ut baren till försäljning.

Tidningen Sydsvenskan har pratat med ägaren Annika Sellgren som berättar att man behöver utöka öppettiderna och anställa fler för att få det att fungera.

Men det hela har blivit ett moment 22.

Hon berättar nämligen vidare att hon helst hade velat anställa en till och då kunna utöka öppettiderna. Problemet som då uppstår är att det inte blir några pengar över till Annika själv som idag arbetar sex timmar om dagen.

– Ett kafé är så arbetsintensivt och varje kund kräver mycket arbete eftersom jag gör allt framför kunden, utan massa halvfabrikat, säger hon till Sydsvenskan.

Juicekliniken skulle passa allra bäst för två ägare där man kan dela på de utökade öppettiderna, menar Annika. Vid årsskiftet hoppas hon ha hittat nya ägare som kan driva vidare konceptet.

– Det är viktigare för mig att hitta rätt köpare än att göra en snabb affär, säger Annika Sellgren.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?