Laddar

Det här händer i Malmö under mellandagarna

Välj mellan popkonsert, en dag på museet eller skridskoåkning i parken. Malmö erbjuder aktiviteter för den som vill ut under mellandagarna.

delningar

Du har tröttnat på julmaten och släkten har åkt hem. Nu väntar nästa helg, nyårshelgen, och det kan vara svårt att hitta inspiration till vad man ska hitta på om man är ledig.

Här nere kommer några tips på vad som händer i Malmö under mellandagarna.

Arabisk superstjärna till Malmö Live

Sångaren och popartisten Mohammed Assaf kommer till Malmö live. Stjärnan som vann arabiska idol och har sjungit för FIFA:s kongress under öppningsceremonin av fotbolls-VM väntas locka många Malmöbor till Malmö Live.

Utställning om Romers vardag och historia

”Vi är romer – möt människorna bakom myten” är utställningen som tar plats i Malmö Museer mellan 23 december – 1 september 2017. Under mellandagarna håller man öppet till klockan 17:00.

På med skridskorna och ge dig ut på isen

Snöra skidskorna och ge dig ut på hal is i Folkets park. Under mellandagarna håller isbanan öppet mellan 10-21 och det går att hyra skridskor och hjälm på plats. När det är mörkt ute är dessutom isen mysigt upplyst.

Spana in fiskarnas värld

Akvariet på Malmö museer har blivit dubbelt så stort och med start på lille julafton bjuder man in Malmöborna. Förutom fiskar utlovar man reptiler och en giftorm med världens längsta huggtänder.