Laddar

De ska skapa Malmös nya lyxiga burgarhak

Fantastiska hamburgare, viner och cocktails. Det är affärsidén bakom Charlie's Burgers som ska öppna i Malmö i vinter.

delningar

Hamburgarna håller på att ta över Malmö fullständigt. Men än finns det plats för ännu fler konkurrenter på marknaden. Det tror i alla fall Vilma Nordell och Michael Michaelsen som ska öppna Charlie’s Burger på Tärningholmsgatan i Slottsstaden.

– Det är ett hamburgerställe som kommer satsa på goda hamburgare gjorda på högrev. Vilma har 7 års erfarenhet av servering och jag har varit bakom baren på fina krogar i London och på några lyxkryssningar. Sen brinner vi av passion för mat, och tyckte att det här skulle va roligt att göra, säger Michael Michaelsen.

På marknaden kommer man konkurrera med bland andra Surf Shack, Casual Street Food och Vigårda. Men den nya satsningen har några ess i rockärmen.

– Vi kommer även att satsa på olika cocktails och viner, tillsammans med lite snacks. Det här kommer vara ett trevligt ställe att sitta ner med kompisarna och käka. Tanken är att man vill hänga här innan man går ut och festar i Malmö, säger Vilma Nordell.

Även om det är några månader kvar till öppning så är signaturburgaren redo enligt Michael Michaelsen.

– Vi kommer att sälja en orginalare, som vi har meckat fram i ett halvår. Sen kommer vi köra med månadens burgare också. Det kommer bli riktigt bra burgare.

Parets förhoppning är att gästerna ska kunna börja tugga i sig burgarna i början av nästa år.

Relaterade artiklar