Laddar

De flyttar till större lokal: ”Inne i expansiv fas”

Företaget byter lokal – flyttar till Malmö.

delningar

LK, som är en av Nordens ledande VVS-leverantörer, är inne i en expansiv fas och byter lokal. Företaget har flyttat till en nybyggd fastighet, som består av tre våningar med nästan 2 000 kvadratmeter, på  Lockarpsvägen i Malmö. Anledningen till flytten är att man behöver en större och mer verksamhetsanpassad lokal.

– Vi är inne i en expansiv fas och har anställt mycket folk de senaste åren. De nya lokalerna är skräddarsydda för vår verksamhet, till exempel vad gäller labb- och testmiljöer för produktutveckling. Dessutom får vi bättre faciliteter för kundmöten och utbildningar. Fastighetens läge gör den lättillgänglig för besökare, säger Fredrik Svensson, marknadschef på LK.

Totalt arbetar 43 personer på kontoret i Malmö, som ansvarar för teknisk support och försäljning inom affärsområdet Water and Heating Systems i södra Sverige.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?