De driver Malmös lyxigaste loppis: ”Vanliga finns det gott om” - Nyheter i Malmö - 24 timmar om dygnet - Helt gratis!

Laddar

De driver Malmös lyxigaste loppis: ”Vanliga finns det gott om”

En loppmarknad – med endast designervaror. Det är konceptet bakom "Loppis med lyx", som på söndag intar Baltiska hallen.

delningar

Bakom arrangemanget står Vicktoria Murawska samt 24Malmös tv-stjärna Emelie Walles, som är värd för programmet Fredag med Emelie. Både Emelie och Vicktoria är bloggare och entreprenörer i grunden. Den första lyxloppisen hölls i mars 2015 och söndagens event blir det fjärde i ordningen.

– Nytt för den här gången är att vi kommer ha fler företag på plats och mycket fler tävlingar. Vi har också ett samarbete med butiken Konnect second hand som kommer att vara på plats för att samla in kläder till välgörande ändamål, berättar Vicktoria Murawska, som driver bloggen Confessions of a Shopaholic.

Totalt 80 försäljare får plats i Baltiska hallen och med tre dagar kvar till loppisen är alla utom fem platser uppbokade. Vicktoria Murawska hoppas på många besökare – gärna ännu fler än de 1000 personer som besökte den senaste loppisen, i november förra året.

– Vanliga loppisar finns det gott om men just när det kommer till lyx och designerprodukter känns det som att det är något som har saknats i Malmö. Visst, det finns ju Tradera och olika auktionssajter men om man ska handla något dyrt så vill man ju gärna känna och klämma lite på plagget innan man bestämmer sig, säger Vicktoria Murawska och fortsätter:

– Plus att det ger en extra trygghet till båda köpare och säljare. Ingen behöver hålla på och föra över en massa tusenlappar i förskott.

Sponsrat inlägg

Roliga onlinespel du måste testa!

Nätet kryllar av spel, det finns en hel hop med dem på den här sajten. När du får ett infall och vill testa något nytt kan du bli sittandes i flera timmar, bläddrandes genom tusentals spel med bara en skärmbild som ledtråd till vilket typ av spel du får.