Laddar

Dags för nya superrean – Cyber Monday är här

Hittade du inte vad du letade efter under helgens reahets? I dag kan du få en ny chans.

delningar

Var du inte på shoppinghumör under Black Friday? Eller hittade du ingenting helt enkelt. Nu kan du nämligen få en ny chans att fynda, för du har väl inte missat att i dag är det Cyber Monday? Vissa saker kan till och med bli billigare än under Black Friday.

Cyber Monday är en readag som startar just idag. På nätet kan du hitta ett flertal erbjudanden och precis som Black Friday kretsar cybermåndagen kring shopping. Men den här gången är det e-handeln som står i fokus. Högtiden importerades från USA, men då inriktade reorna sig på elektronikprylar. Nu har även kläder och skor blivit mer populärt, skriver Aftonbladet.

Så nu har du ännu en chans att fynda dina julklappar och ett flertal nätbutiker kommer ha rea under hela dagen och här kan du ta del av en komplett lista Cyber Monday.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?