Laddar

Då släpps succéförfattarens nya bok

Nästa vecka släpps succéförfattaren, Anna Karolinas, nya bok – Förlorat ansikte. "Det ska bli jättespännande", säger hon till 24Malmö.se.

delningar

Anna Karolina har blivit Sveriges nya stjärnskott i deckarvärlden och hennes två första böcker har tidigare gjort stor succé. På måndagen lämnas hennes nya bok, Förlorat ansikte ut hos bokhandlarna. Hennes tredje bok på lika många år.

– Boken ska köras ut till butikerna på måndag så någon dag nästa vecka lär man kunna köpa den, säger Anna Karolina.

Boken är den tredje i historien om polisen Amanda Paller och hennes liv tillsammans med den kriminelle Adnan. Anna berättar mer:

– Den här gången är Adnan misstänkt för mord samtidigt som Amanda försöker tvätta bort den stämpeln från honom. I samma veva får en syrisk flyktingkvinna sitt ansikte förstört i en syraattack, avslöjar Anna.

Är det den sista boken om Amanda? – Ja, på något år i alla fall. Men det finns planer för en fortsatt uppföljning.

Vad är dina förhoppningar på den här boken? – Det ska bli jättespännande. Nu har jag sagt upp mig som polis och satsar helhjärtat på det här. Men det är lättare att skriva en bok än att marknadsföra sig. Det gäller att synas och höras.

Vad handlar din nästa bok om? – Det kommer vara en kriminalroman som utspelar sig i Malmö. Just nu håller jag på att planera hur den kommer att se ut.

Redan i kväll väntar en realesefest för Anna och hennes bok – men även för hennes sambo.

– Min sambo fyller 40 år så vi har slagit ihop festerna. Det blir väl runt 80 personer som kommer, säger Anna avslutningsvis.