Laddar

Då öppnar Malmös högsta uteservering

Kasai in the Sky tar över lokalerna i Studiohuset vid Klaffbron.

delningar

Den japanska Stockholmsrestaurangen Kasai öppnar nytt i Malmö. På 14:e våningen i Studiohuset tar ägartrion Jerry Forsberg, Paulo Fagundez och Felix Granander sig an Malmös högsta uteservering.

– Vi vill att Kasai ska vara en samlingsplats för gäster som känner för en drink lika väl som en middagssittning. Vi tror att våra besökare vill ha en upplevelse där de kommer till Kasai, och det är efter den tron vi jobbar, oavsett var vi befinner oss, säger Jerry Forsberg i ett pressmeddelande.

– Här i Malmö kommer vi dra fördel av den fantastiska utsikten och våra 250 kvadratmeter terass på 14:e våningen. Det är en helt unik lokal som ofta kommer ha internationella gäster på besök, eftersom den ligger ovanpå Story Hotel.

Precis som ursprungsrestaurangen kommer den nya inrättningen i Malmö att ha japansk inriktning. Planen är att öppna redan den 11 maj.

– Lokalen i Malmö är en drömlokal, högst upp i fastigheten, 360 grader panoramafönster med utsikt över hela Malmö och Köpenhamn och takterassen är större än restaurangen. Så det är en unik lokal med väldigt mycket möjligheter.

Relaterade artiklar