Laddar

Brandattentat mot frisörsalong i natt

Lokalen rökfylldes efter att brännbar vätska antänts.

delningar

Klockan 01.39 under natten till fredagen larmades både räddningstjänst och polis till Ahlmansgatan i Malmö. Vittnen hade då slagit larm om att en lokal var rökfylld.

På plats kunde patrullerna konstatera att en ruta vid entrén hade krossats och att brännbar vätska på golvet hade antänts. Enligt räddningstjänsten ska det inte ha funnits någon spridningsrisk men mycket rök på platsen.

– Man nämner ingenting i anmälan om att man har kastat in en flaska eller liknande. Så det är inget föremål utan endast vätska, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral region Syd.

Polisen har nu upprättat en anmälan om skadegörelsen. Ingen misstänkt person har gripits. Det finns inte heller några rapporter om att någon ska ha kommit till skada i samband med händelsen.

 

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?