Blodig knivattack i lägenhet – flera skadade

Arkivfoto: Michael Hoffman, Mostphotos

(Uppdaterad 08:41) En man är gripen misstänkt för mordförsök.

5 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Flera polispatruller och ambulanser larmades till en lägenhet på Bangatan strax innan klockan 04 på söndagsmorgonen med anledning av ett knivdrama med ett antal skadade personer.

– Vi får in det som ett bråk i en lägenhet och att flera personer ska ha skärskador samt att gärningsmannen ska befinna sig på platsen, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid polisen.

En av de knivskadade hade flytt lägenheten och togs omhand av polis och ambulanspersonal på Sigtunagatan några hundra meter bort.

Cirka 04:20 grep polisen en man i 35-årsåldern som fördes ut från den aktuella lägenheten där knivdramat ägt rum. Ambulanspersonal behandlade ytterligare en knivskadad person i lägenheten. Totalt är det fyra personer som skadats vid händelsen.

De skadade personerna fördes till akuten och polispatruller har under morgonen börjat förhöra de skadade personerna på sjukhuset. Vad som har orsakat det blodiga knivdramat är oklart.

– De känner varandra på något sätt men hur relationen ser ut kan jag inte gå in på. Alla de som fördes in var vakna och talbara vid tillfället. Skadorna bedöms inte vara livshotande.

Enligt Region Skåne är det det en man och två kvinnor som vårdas på sjukhuset. Mannen samt ena kvinnan bedöms ha lindriga skador, den andra kvinnan uppges ha allvarliga skador.

Lägenheten har spärrats av i väntan på att en teknisk undersökning ska utföras under morgonen.

Mannen är misstänkt för mordförsök.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar