Laddar

Bilbrand på parkering

Foto: Roland Magnusson, Mostphotos. - Foto: Mostphotos

Räddningstjänsten ryckte ut till platsen.

delningar

Klockan 07.31 tog SOS-alarm emot uppgifter om en bilbrand i Bulltofta. Räddningstjänsten ryckte ut till Flygledaregatan där en personbil stod i lågor på en parkering vid Mölledalsgymnasiet.

Enligt initiala uppgifter fanns det träd i närheten av bilen, vilket ökar spridningsrisken. Det visade sig inte vara någon fara enligt räddningstjänsten.

– Branden är under kontroll. Det finns ingen spridningsrisk, säger Gustaf Sandell, inre befäl vid räddningstjänsten Syd.

Det är oklart hur branden uppstod. Ingen ska ha kommit till skada, men enligt Gustaf Sandell kan det finnas viss risk för rökskador på kringliggande fastigheter.

– Det kan finnas något ventilationsrör som sticker ut i närheten, så det skulle potentiellt kunna leta sig in rök i fastigheten. Det handlar i så fall om en mindre mängd, säger Gustaf Sandell.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?