Laddar

Bil med körförbud voltade av vägen – föraren smet

Polisen var vid 23-tiden kvar vid olycksplatsen.

delningar

En personbil voltade av vägen vid länsväg 101 vid Käglinge, utanför Malmö under måndagskvällen. Olyckan inträffade strax efter klockan tio och polis skickades till platsen tillsammans med räddningspersonal.

När de kom fram fanns inga personer kvar vid olycksplatsen.

– Det fanns uppgifter om att två personer färdades i bilen och det fanns också uppgifter om att de blivit upplockade av en annan bil, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral i region Syd.

Händelsen är i nuläget rubricerad som smitning från trafikolycka. Fler brottsmisstankar kan komma att läggas till, berättar Fredrik Bratt.

– Där var mycket brister på bilen. Den hade körförbud bland annat, säger han.

Polis var vid 23-tiden kvar vid olycksplatsen. Trafiken påverkas inte i någon större utsträckning, dels eftersom det inte längre förekommer så många trafikanter på platsen.

Det är oklart om personerna som färdades i bilen skadades vid olyckan.

– Där är skador på bilen genom att den är intryckt på sidan. Men eftersom personerna inte är kvar så vet vi inget om personskador, säger Fredrik Bratt.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?