Laddar

Allmänheten testade burgare på populära restaurangen: ”Vi vill ligga på hög nivå”

Hamburgerkedjan satsar på högklassigt köttfritt alternativ inför öppningen på Möllan.

delningar

De veganska besökarna var inte helt nöjda med det veganska hamburgeralternativet på Charlies Burgers i Malmö. Efter ett flertal negativa reaktioner i sociala medier bestämde sig ägaren Michael Michaelsen för att ändra på problemet.

– Vegburgaren vi hade på menyn togs inte riktigt väl emot av veganerna. Och eftersom jag inte är vegan själv, eller någon som jobbar i köket så har vi inte lika stora referenser som veganerna själva, säger Michael Michaelsen och fortsätter;

– Vi vill ligga på hög nivå både på burgare och på veganalternativ. Vi ska inte sätta det åt sidan utan verkligen ha en riktigt bra veganburgare också.

En kontorskollega kom då med idén att låta ett antal veganer testa burgare inför restaurangöppningen på Möllevången och en fokusgrupp på fem personer bjöds in.

– Det var supertrevligt. Vi fick verkligen jättebra feedback av de som var där och konstruktiv kritik som vi kunde ta med oss.

Restaurangen hade sedan tidigare planerat ett veganskt alternativ som efter testet skrotas och görs om.

– När vi väl öppnar på Möllan ska det vara superkvalitet på den också, så att veganerna känner sig nöjda, säger Michael Michaelsen.

Relaterade artiklar