Laddar

Agenten vill se doldisen – i U21-EM

Malmökillen Lucas Hägg-Johansson har tagit en ordinarie tröja i Kalmar. Nu ser agenten Nima Modyr honom som en potentiell målvakt i U21-EM. "Jag borde vara med på listan", säger Hägg-Johansson.

delningar

Efter flera säsongers spel i moderklubben Husie IF och därefter FC Rosengård flyttade Malmökillen Lucas Hägg-Johansson till Kalmar FF. Där har han under ett par säsonger fått stå på tillväxt och har bland annat varit utlånad i perioder till Oskarshamns AIK. Under våren har dock Hägg-Johansson lyckats ta en ordinarie tröja i Kalmar FF.

– Jag har krigat på och hela tiden jobbat i det tysta. Men det är svårt som keeper, kolla man i serierna så är det först nu det kommit fram flera unga som Pontus Dahlberg i Göteborg och Oscar Linnér i AIK, säger Lucas Hägg-Johansson.

Hägg-Johanssons agent Nima Modyr är imponerad av sin klient.

– Han har gjort en lång resa från tredjemålvakt i FC Rosengård till en allsvensk klubb. Men han har hela tiden visat att han gått i rätt riktning och det är ett styrkebesked, säger han.

Nu tycker Modyr att Hägg-Johansson borde vara högaktuell inför sommarens U21-EM.

– Det tycker jag. Kalmar har en bra trupp och Lucas har gjort det jättebra. Det skulle förvåna mig ifall han inte finns med i diskussionerna, säger Modyr

Bland de aktuella målvakterna finns dock flera andra namn med – däribland just Pontus Dahlberg och Oscar Linnér, men också Jönköpings Anton Cajtoft och AFC Eskilstunas Tim Erlandsson.

Hägg-Johansson håller med Modyr.

– Just nu får jag spela och det är klart att man syns på ett annat sätt. Jag borde vara med på listan, säger han.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?