Laddar

53-åring försökte råna bank – bombhotade personal

Mannen ville få ut tio miljoner danska kronor.

delningar

Det var den 19 januari i år som en 53-årig man klev in i en banklokal i Malmö och försökte begå ett rån. Mannen tog sig in bakom kassan och hotade en kvinna ur personalen genom att skrika att han hade en bomb i sin medhavda väska.

Samtidigt begärde mannen att få ut tio miljoner danska kronor. En annan person ur personalen berättade att det inte fanns så mycket pengar på platsen och efter en stund kom patrullen till lokalen.

53-åringen greps och nu döms han för försök till rån vid Malmö tingsrätt. Han straffas med fängelse i ett år och tre månader, samt utvisas från Sverige, med förbud att återvända på fem år.

Han ska även betala ett sammanlagt skadestånd på 33 400 kronor till fyra målsägare. Mannen har tidigare dömts för bland annat våldbrott och vapenbrott i andra länder.

I förhör med polisen erkände 53-åringen brottet och sa då ”Jag blev ertappad på platsen, jag har inget annat att göra än att erkänna”.

 

Sponsrat inlägg

Roliga onlinespel du måste testa!

Nätet kryllar av spel, det finns en hel hop med dem på den här sajten. När du får ett infall och vill testa något nytt kan du bli sittandes i flera timmar, bläddrandes genom tusentals spel med bara en skärmbild som ledtråd till vilket typ av spel du får.