Laddar

39-åring skallade polis och misshandlade man

Nu åtalas 39-åringen för ett flertal brott.

delningar

Ett åtal har väckts vid Malmö tingsrätt mot en 39-årig man som mellan den 12 och 19 mars 2018 ska ha begått ett flertal brott.

Den 12 mars ska mannen enligt åtalet ha angripit en polis med våld när han skulle omhändertas. I samband med situationen skallade 39-åringen en polis och sparkade på honom. Han gjorde sedan motvärn och krängde med kroppen när han omhändertogs.

Tre dagar senare, den 15 mars, ska mannen ha misshandlat en person i en lägenhet genom att utdela sparkar och slag som träffat huvud och kropp. Målsägaren fick sårskador och blodvite av attacken. Han ska också förstört en dörr och sparkat sönder tre garderobsdörrar. Den 19 mars misshandlade han målsägaren igen, på samma plats. Målsägaren fick då flera blåmärken och sårskador. 39-åringen ska även ha dödshotat målsägaren.

Nu åtalas han för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, olaga hot, misshandel, skadegörelse.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?