Laddar

19-åring försökte hämta ut paket med falskt ID

Personalen fattade misstankar mot mannen och larmade polisen.

delningar

En 19-årig man åtalas vid Malmö tingsrätt för försök till grovt bedrägeri medelst brukande av falsk urkund och olovlig identitetsanvändning. Enligt åtalet ska mannen i maj förra året ha beställt mobiltelefoner för 18 280 kronor genom att använda en annan persons identitet.

19-åringen ska sedan ha försökt att hämta ut mobiltelefonerna på Ica Nära genom att ha visat upp ett falskt ID. Personalen fattade genast misstankar om att det var en falsk ID-handling och larmade därför polisen. När polis pratade med mannen ska han till en början ha uppgett tre olika personnummer innan han slutligen ska ha uppgett sitt riktiga.

Mannen har i förhör vidgått händelseförloppet men berättat att det varit tre män som hotat honom och sagt att han skulle hämta ut paketet. Han har däremot nekat till att ha beställt paketet.

Sponsrat inlägg

Roliga onlinespel du måste testa!

Nätet kryllar av spel, det finns en hel hop med dem på den här sajten. När du får ett infall och vill testa något nytt kan du bli sittandes i flera timmar, bläddrandes genom tusentals spel med bara en skärmbild som ledtråd till vilket typ av spel du får.