Slogs med järnrör i ansiktet: ”Bäst du lägger ner anmälan”

En 18-årig man åtalas för att ha hotat och misshandlat en annan man grovt. Därefter har mannen gjort klart att offret kommer åka illa ut om han anmäler honom.

Michael Olsson

Michael Olsson

Kl.18:39, 20 april, 2017

Slogs med järnrör i ansiktet: ”Bäst du lägger ner anmälan”
Foto: Arkiv

En 18-årig man från Malmö åtalas för olaga hot, misshandel, grov misshandel samt tre fall av övergrepp i rättssak. Händelserna började enligt åtalet den 29 november förra året då 18-åringen hotade en annan man med att döda honom. Därefter ska den åtalade ha slagit mannen i ansiktet och slagit offret med ett järnrör i ansiktet och på kroppen.

Efter misshandeln sa 18-åringen att han skulle döda honom om han kontaktade polis. Även den 8 februari och 18 mars i år har den åtalade uttryckt hot mot mannen. Bland annat ska han ha sagt ”det är bäst att du lägger ner anmälan annars blir det tråkigt för dig” och ”mina vänner är farligare, du kommer råka illa ut, värre än med järnröret”.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel