Ordningsvakter attackerades på köpcentrum

Två ordningsvakter fick motta sparkar och slag när fem unga män blev våldsamma på Jägersro Centrum.

Filip Beijer

Filip Beijer

Kl.22:44, 20 april, 2017

Ordningsvakter attackerades på köpcentrum
Personerna på bilden har ingenting med händelsen att göra. Foto: Mostphotos

Polisen larmades klockan 15:35 på onsdagen till Jägersro Centrum efter att ordningsvakterna i köpcentrumet begärt förstärkning.

Någon form av konfrontation ska ha skett mellan vakterna och fem män i 20-årsåldern, vilket ledde till att situationen blev hotfull och våldsam.

– De här fem personerna sparkar och slår mot vakterna innan de flyr från platsen innan vi hinner komma dit, säger Nils Norling, presstalesperson vid Malmöpolisen.

Flera polispatruller larmades till köpcentrumet och en större jakt på gärningsmännen påbörjades. Med hjälp av både hundpatruller och polishelikopter sökte polisen igenom ett större område kring Jägersro Centrum.

Men sökandet gav inget resultat och ännu finns inga misstänkta för våldsamheterna. Polisen hoppas nu få hjälp av eventuella övervakningskameror i närheten.

– Vi kommer att kontakta butiker och köpcentrumet för att ta del av eventuellt videomaterial. Finns det, vilket det gör med största sannolikhet, ger det oss ett klart större hopp om att identifiera männen, säger Nils Norling.

Gärningsmännen uppskattas vara i 20-årsåldern. Ordningsvakterna ska inte ha behövt uppsöka sjukvård.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel