Superlöftet gör comeback

MFF-talangen Erik Andersson gör i eftermiddag comeback efter knäskadan han ådrog sig i fjol.

Jesper Hallberg

Jesper Hallberg

Kl.13:53, 18 april, 2017

Superlöftet gör comeback
Erik Andersson gör comeback efter skadefrånvaro. Foto: Bildbyrån

Under fjolåret ådrog sig Malmö FF:s jättetalang Erik Andersson en svår knäskada. Skadan har hållit honom borta från spel i närmare åtta månader. Men i eftermiddagens U21-match mot IFK Göteborg finns Andersson med i startelvan.

– Jag hoppas framförallt att vi är med från start idag och tar tag i det direkt. De senaste matcherna i U21 har vi varit lite sega i matchupptakten så jag hoppas vi gör en stark inledning och kommer ut med mycket energi. Kan vi göra detta så får vi lite samma scenario som vi haft i de senaste matcherna med A-laget där vi ger motståndarna väldigt lite tid och kan styra matchen dit vi vill, säger tränaren Olof Persson till MFF:s webbplats.

19-årige Erik Andersson kommer under säsongen att vara utlånad till Trelleborgs FF i Superettan.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel