Övertalade ung kvinna att sälja sex – nu sparkas militären

En man sparkas nu från Försvarsmakten. Detta efter att han förra året fälldes för koppleri samt ska ha haft ammunition i sitt hem.

Redaktionen 24malmö.se

Redaktionen 24malmö.se

Kl.06:10, 20 mars, 2017

Övertalade ung kvinna att sälja sex – nu sparkas militären
Militären ska ha haft kontakt med den unga kvinnan genom ett stort antal sms. Foto: Pixabay

Den 33-åriga militären tjänstgjorde på ett regemente i södra Sverige under 2013. Där kom han i kontakt med en då 16-årig kvinna via nätet. Mannen och kvinnan inledde en relation och allt eftersom började mannen be henne att bli mer ”slampig” och uppmanade henne att prostituera sig med hjälp av annonser.

Det hela slutade med att han fick den unga kvinnan till att ta kontakt med män och erbjuda sexuella tjänster. Han ska därefter genom sms ha uppmuntrat henne att ta kontakt med ett större antal män – gärna personer som var äldre – för att tjäna mer.

Förra året fälldes han för koppleri men han har även begått andra brott. Vid en husrannsakan i hans bostad i Malmö hittades skarpa patroner. Han försvarar patronfyndet med att han ska ha glömt att tömma sina fickor efter skjutövningar.

Nu sparkas han från Försvarsmakten. De ska enligt uppsägningsbeslutet inte ha något som helst förtroende för mannen.

 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel