Pizzajätten öppnar – med 3 000 gratis pizzor

På lördag öppnar Domino's Pizza officiellt i Sverige. Det blir det en stor pizzafest för Malmöborna, när tusentals gratis pizzor delas ut.

Gabriel Almlöf

Gabriel Almlöf

Kl.15:20, 11 januari, 2017

Pizzajätten öppnar – med 3 000 gratis pizzor
Foto: Dominos

24Malmö kunde i september avslöja att pizzakedjan Dominos skulle starta sin Sverigeetablering i Malmö. Det var först sagt att den första lokalen skulle vara i Västra Hamnen. Istället fick Mobilia äran att bli var först ut.

Pizzabutiken har redan smygöppnat, men den officella öppningen sker på lördag den 14 januari. Även om konceptet är nytt i Malmö, har företaget ett ess i rockärmen för att locka kunderna till Mobila.

Företaget har bestämt sig för att dela ut 3 380 gratispizzor till de första i kön till öppningen. De 52 första i kön för varsin pizza varje vecka i ett årstid. De 52 efterföljande får varsin pizza i månaden under ett års tid. Och ytterligare 52 får varsin pizza gratis.

– Vi har som tradition att bjuda rejält på våra Grand Openings. Eftersom vi nu öppnar vår första restaurang i Sverige, tänkte vi slå till extra stort, säger Birgir Bieltvedt, Nordenchef för Domino’s Pizza.

Senare under året planerar företaget att öppna även i Västra Hamnen och Limhamn. 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel