Två bekanta ansikten ansluter sig till Prespas stab

Den förre MFF-spelaren Ercan Okur och Hyllies tidigare huvudtränare Esbjörn Berghult blir nya assisterande i Prespa Birlik.

Gustav Wirten

Gustav Wirten

Kl.19:49, 10 januari, 2017

Två bekanta ansikten ansluter sig till Prespas stab
Foto: Bildbyrån/Prespa Birlik

Sedan degraderingen från division 1 förra säsongen har Prespa Birlik ruskat om i både spelartruppen och ledarstaben. Nästa år kommer den nya huvudtränaren Hannu Sirviö få assistans av två bekantingar i Malmöfotbollen. 

Den ene, Ercan Okur, kom fram som talang i MFF-led och hann spela ett par matcher med Zlatan Ibrahimovic i a-laget innan han han flyttade vidare och hamnade i bland annat Mabi.

Han och Hannu Sirviö kommer dessutom få hjälp av Esbjörn Berghult, som representerat inte mindre än fem Malmöklubbar som spelare. Som tränare kommer han närmast från uppdraget som huvudtränare i Hyllie IK. 

– Ercan Okur har varit i Prespa Birlik förr och har ett stort hjärta för klubben. Han ville gärna hjälpa till och det känns bra att ha en sådan kille som Ercan i vår tränarstab. Esbjörn Berghult vill mycket med sin tränarkarriär och har haft Hannu som mentor ett bra tag. Vi tror mycket på dessa tre herrar, säger Prespa Birliks sportchef Meysam Javan.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel