Gladiatorerna till Malmö – för att utmana barnen

De som har drömt om att träffa de stenhårda gladiatorerna från TV kan få chansen i sommar då de utmanar alla barn i en hinderbana.

Gabriel Almlöf

Gabriel Almlöf

Kl.08:01, 2 januari, 2017

Gladiatorerna till Malmö – för att utmana barnen
Foto: Barnens hinderbana

Den 20:e augusti får alla barn i åldrarna 7-13 chansen att träffa och utmana TV4:s gladiatorer. Då kommer nämligen eventet Barnens Hinderbana till Malmö.

Jägersos travbana kommer en hinderbana med 16 hinder att byggas för att skapa en utmaning för alla barn. Vid eventet kommer även 8 stycken av Gladiatorerna att finnas för att träffa barn och skriva idolbilder.

Ansvarig för initiativet är Peter Blaha som spelar gladiatorn Pansar i det populära programmet. Han menar att fjolårets succé gör att eventet utökas i år.

– Vi är mycket positivt överraskade över antalet barn som kom och träffade och utmanade oss under året. Därför känns det extra kul att vi under 2017 ger ännu fler barn chansen att röra på sig och springa hinderbanan genom att besöka ännu fler städer. Precis som under 2016 är alla 16 aktuella TV-profiler från den nya säsongen med i projektet och åtta av oss är på plats vid varje evenemang för att träffa barnen och stoppa dem i gatloppet, säger Peter Blaha.

 

På plats i Malmö kommer följande åtta gladiatorer att delta:
Roddy ”Hero” Benjaminson
Virena ”Spider” Andersson
Peter ”Pansar” Bláha
Cecilia ”Amazon” Benjaminson
Ako ”Toro” Rahim
Christy ”Bullet” Bacon
Aristides ”Phoenix” Denis-Sanchez
Lisa ”Valkyria” Pihl

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel