Pizzajätte söker 100 Malmöbor: ”Världens roligaste jobb”

I samband med att den amerikanska pizzakedjan Domino's öppnar i Malmö söker företaget anställda. Dessutom avslöjar man att restauranger i Stockholm och Göteborg är på väg.

Filip Beijer

Filip Beijer

Kl.10:03, 16 november, 2016

Pizzajätte söker 100 Malmöbor: ”Världens roligaste jobb”
Foto: Bildbyrån

24Malmö.se kunde i början av september avslöja att den amerikanska pizzakedjan Domino’s öppnar sin första restaurang i landet i Malmö. Nu står det klart att ytterligare två restauranger kommer att öppna. En i Limhamn och en i Västra Hamnen.

Öppningen i Malmö är ett första steg för världens största pizzakedja att vinna mark i Sverige. Köpcentrumet Mobilia blir platsen där dörrarna slås upp till den första restaurangen redan december.

Därefter ska restaurangen på Limhamn öppna i januari, samtidigt som bygget av lokalen i Västra hamnen fortsätter efter årsskiftet.

I samband med expansionen söker man nu 100 malmöbor, som vill jobba i restaurangerna.

– Flera av tjänsterna är deltidstjänster, så det är perfekt för studenter som vill göra något vid sidan av studierna, säger Birgir Bieltvedt, Nordenchef på Domino’s.

Malmö blir först ut när företaget tar sig an den svenska marknaden men minst en öppning i Stockholm inom snar framtid utlovar Bieltvedt.

– Vi börjar i Malmö med tre restauranger men stänger inte dörrarna för att öppna fler. Sen är det bestämt att vi öppnar i Stockholm men det finns även planer på Göteborg, säger Birgir Bieltvedt.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel